Je bent nu hier: Home > Diensten > Interieuradvies

Interieuradvies

Onze stylistes zijn er om u te adviseren en te helpen met het maken van de juiste keuzes. Deze uitstekend opgeleide vakmensen met langdurige ervaring en een passie voor wonen, beschikken over een perfect gevoel voor kleur en combinatie.

Dus heeft u een probleem, een nieuwe woning, bent u aan het renoveren of wilt u simpelweg een kleuradvies? Dan staan onze stylisten altijd vrijblijvend voor u klaar.

stoffering

Winkeladvies

U kunt met ons een afspraak maken voor een uitgebreid adviesgesprek onder onze openingstijden, maar ook in de avonduren mocht u dit beter uitkomen.

Neemt u tijdens dit gesprek foto’s, bouwtekeningen of een zelfgemaakt moodboard mee. Ook is het handig als u alvast wat gaat oriënteren op kleuren en stijlen die u aanspreken. Dit kunt u doen d.m.v. woontijdschriften, woonbeurzen of op neemt u eens een kijkje op de website’s van onze leveranciers.

Onze stylisten nemen uitgebreid met u kennis. Hierbij wordt er geluisterd naar uw persoonlijke wensen en zullen ze dit gaan ‘vertalen’ naar een advies, passend voor uw situatie.

Thuisadvies

Bent u niet in staat om bij ons in de winkel te komen, of vindt u het fijner als we bij u komen? Geen probleem! Wij kunnen buiten openingstijden een afspraak met u maken en u helpen vanuit uw eigen omgeving.

Graag komen wij bij u langs om u en uw huis te leren kennen, zodat wij een idee krijgen welke materialen en kleuren het best bij u passen. Wij krijgen dan een goede impressie van lichtinval, kleuren en gebruik van materialen.

De kans bestaat dat wij u zullen vragen voorafgaand van het gesprek ons alvast enkele foto’s toe te sturen, zo kunnen onze stylisten zich alvast voorbereiden op het gesprek en wellicht alvast wat stalen meenemen.

Uiteraard geven wij ook gratis advies aan huis als u twijfelt over de juiste kleur voor uw nieuwe gordijnen, zonwering of vloerbedekking!

Bedrijfsadvies

Ook voor bedrijven staan wij klaar om u te adviseren. Onze collecties en expertise lenen zich ook uitstekend voor het inrichten van o.a. kantoorruimtes, kantine’s of andere bedrijfsruimtes. Onze stylisten kunnen u alles vertellen over het gebruik van producten voor allerlei situaties en wij kunnen u begeleiden van A tot Z.