U bent hier: Home   >   Over Ons   >   Onze medewerkers

Onze medewerkers

Jeanine Meintjes:

Jeanine

Jeanine kan met haar spontaniteit en jarenlange kennis binnen de woninginrichting, u helpen met alles wat u nodig bent. Van het kiezen tot de juiste verf tot aan de juiste vloer. Met haar enthousiasme creëert ze een fijne omgeving en vind ze een oplossing voor elk probleem. Deze aanpakster is uitstekend op de hoogte van de laatste trends en durft te combineren.


 

Malou Klaster

Malou

Met haar 5 jaar ervaring binnen de woninginrichting weet ze u te adviseren in de huidige trends, kleuren en collecties. Ze is niet bang voor kleuren en patronen en kan zo met verrassende oplossingen komen. Ook door smaak te combineren met stijl, vindt ze zo voor iedereen een passende oplossing.

 


 

 

Monique Paas

Monique

Monique kan met haar jarenlange ervaring en warme glimlach, u helpen met al uw vragen.  Deze dame weet maar al te goed van het reilen en zeilen binnen de woninginrichting. Bij het maken van de juiste keuze in kleuren, stoffen en accessoires bent u bij haar dus aan het juiste adres!

 

Combineer uw stijl met het praktische

Tijdens het inrichten van uw huis houd u natuurlijk voor een groot deel rekening met uw eigen smaak. Welke bank vind u mooi en welke kleur wil u op de muren. Maar er zijn ook een aantal praktische zaken waar u rekening mee moet houden. Bij ons is het heel simpel... Wij helpen u met allebei!

Astrid

© 2017

Decorette Beilen