Je bent nu hier: Home > Over Ons > Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

peterenastrid

Wij zijn Peter en Astrid Branderhorst en wij runnen sinds januari 2000 onze Decorette winkel en schildersbedrijf onder onze eigen naam ‘Decorette Woonatelier en Schildersbedrijf Branderhorst’.

Wij zijn al jaren overtuigt van de gouden wisselwerking tussen schildersbedrijf en woninginrichting. Wij vatten onze bedrijfsformule dan ook in 1 zin samen: ‘Wij schilderen, behangen en stofferen uw gehele woning’.

Wanneer u besluit te verhuizen, kunt u als het ware de huissleutel van uw nieuwe woning vertrouwd in handen geven.

Wij schilderen het houtwerk, sausen de wanden en plafonds aan de binnenkant van uw woning, wij leggen de vloer (laminaat, PVC, vinyl en tapijt), wij behangen de wanden (behang of glasweefsel), wij monteren de raamdecoratie (rolgordijnen, jaloezieën etc.) en confectioneren en monteren de gordijnen (overgordijnen en in between), en waar nodig vervangen wij al het enkele glas in een duurzame HR++ beglazing. Tenslotte schilderen wij uw woning aan de buitenzijde, of zetten wij het houtwerk eerst in de grondverf. Op die manier kan u woning eerst de winter door en schilderen wij het houtwerk in het navolgende seizoen voor u af.

Het grote voordeel voor u is, dat u 1 aanspreekpunt heeft voor alle werkzaamheden en door het uitbrengen van een schriftelijke offerte voorafgaande van de werkzaamheden, weet u exact het bedrag wat u voor de gehele aankleding dient te reserveren. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Wij onderhouden contacten met timmerlieden, stukadoors, tegelzetters etc. , zodat de werkzaamheden onderling goed met elkaar worden afgestemd.

Onze winkel bevind zich in het hartje van Beilen, middenin de winkelstraat. Hierdoor zijn wij altijd bereikbaar en aanspreekbaar. Ook wanneer u besluit het schilderwerk zelf ter hand te nemen, staan wij voor u klaar om u gratis te adviseren of u te voorzien van een technisch advies of een kleuradvies. Schroomt u niet ons hier naar te vragen!

Ook wanneer u niet gaat verhuizen, maar voor informatie voor de nieuwe aanbouw, of een simpele kleine verandering van uw interieur, staan wij voor u klaar. Onze professionele medewerkers kunnen met hun uitgebreide kennis van de huidige trends, collecties en kleuren, u uitstekend voorzien van een passend advies. Of komt u gewoon eens snuffelen tussen onze vele leuke woonaccessoires?!

Kortom: Ons team heet u: VAN HARTE WELKOM!